נעים להכיר
ורדית אברהמי, קיבוץ פלמחים

קוראים לי ורדית ויש לי שריטה מתוקה.
חיה ונושמת את העולם הקולינרי כבר קרוב לשלושה עשורים.
התחלתי, ללא ניסיון או הכשרה, כשפתחתי את SHELL מסעדת דגים ופירות ים שהפכה לסיפור הצלחה ונסגרה אחרי 7 שנות פעילות.
תמיד רחפתי סביב הפטיסייר הצרפתי ופריז תמיד הייתה אהובתי. בכל הזדמנות לחופשה קצרה או ארוכה מצאתי את עצמי מטיילת ברחובות פריז כשהתשוקה הייתה לפטיסרי והתירוץ היה סיורים מקצועיים במסעדות צרפתיות.
בשנים אחרי שנפרדתי מהמסעדה המשכתי בתחום המזון כמעט בכל הסוגים אבל בקינוחים לא העזתי לגעת. הכי קרוב שהגעתי היה בד"ר לק, רשת הגלידריות הוותיקה, שם שמשתי כסמנכ"ל תפעול של הרשת.
המהפך הגיע בפגישה מקרית עם עוגת שמרים שוקולד לא פחות ממדהימה שאפתה רוני גיסתי/רעייתו של אחי האהובה.
העוגה "הפשוטה" כדבריה החזירה לי את הניצוץ ומשם הדרך הייתה כבר ממש קצרה. באופן מקרי (או שלא) זה היה קצת לפני פורים כך שהתחלתי בניסיונות על משלוחי מנות.
הצבתי לי את אתגר המקרון. יצליח נמשיך, יכשל יישאר כחלום שלא יתגשם.
ההמשך ידוע